Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Malmö siger farvel til Staal: Stor fest 21. december

Foto af Malmö Redhawks

Malmö Redhawks hylder Kim Staal.

Af

Malmö Redhawks møder den 21. december HV71 i SHL og det bliver en kamp, hvor danske Kim Staal hyldes for sin store indsats i klubben. 

Redhawks support vil takke Staal og der vil være events til ære for Staalmannen dagen igennem.

Det bekræfter Malmö på Facebook, hvor der er oprettet et særligt event i Staals navn. 

LÆS OGSÅ: Kasper Jensen: Det har været 15 lange uger

STAAL OG MALMØ

I sommeren 1994 drog en blot 16-årig Kim Staal på eventyr i svensk juniorishockey hos Malmö, hvor han senere debuterede på førsteholdet i foråret 1997.

Her blev grundstenene til en fantastisk karriere lagt.

Det blev til i alt tre ophold i den skånske klub, hvor han hurtigt gjorde store indtryk som en vaskeægte publikumsyndling.

Helt frem til det sidste ophold i 2009/10-sæsonen, inden karrieren fortsatte i Herning, Herlev, Tyskland, Japan - og slutteligt igen i barndomsklubben Herlev.

Den i Malmö baserede transferguru, Johan Svensson - bedre kendt som MrMadhawk - fulgte med fra sidelinjen hele vejen, og han skriver følgende på sin blog i Expressen.

- Hurtigt blev Staal en publikumsfavorit, og han fik tilmed sin egen fanklub med flere hundrede medlemmer. Når han scorede, så sendtes et stort dansk flag ned på ståpladserne med teksten "Staalmannen" i Dannebrog, skriver han.

- Selv ikke hans følelsesladede flytning til Modo, for at få en ny tænding på karrieren, fik Malmö-fansene til at slække på kærligheden.

- Han var bedst, når det gjaldt.

For nogle år siden blev Kim Staal hyldet af Malmö-publikum, hvor han blandt andet fik overrakt en kamptrøje af landsholdet og Malmös mangeårige materialemand, Håkan Karlsson.

- Det er bare at bøje sig for en strålende karriere, lyder afskedssalutten i MrMadhawk-bloggen.