Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Olaf Eller: Utilfreds med afbud - men spillernes fysik ser bedre ud

Foto af DIU

For et par uger siden afvikledes Metal Development Camp i Herning - med både roser og torne i buketten.

Af

De danske ungdomslandshold var for et par uger siden samlet til Metal Development Camp som effektiv kickstart på den nye sæson.

Talentchef i Danmarks Ishockey Union, Olaf Eller, var tilfreds med spillernes fysiske fremgang.

– Jeg var efter spillernes fysik – eller mangel på samme – i sidste sæson, og de har hørt efter. Det ser bedre ud. Til gengæld er jeg ikke tilfreds med alle de afbud, siger han til DIU's hjemmeside.

Det indskærpes derfor nu, at landsholdsbejlende ishockeytalenter prioriterer at stille op, når Herning igen lægger is til et tilsvarende arrangement 27.-30. juli næste sommer.

– Vil man være landsholdsaktuel i løbet af en ishockeysæson, er det fra nu yderst vigtigt, at man deltager i Metal Development i slutningen af juli, hvis det overhovedet kan lade sig gøre. Det er her, sæsonen begynder, understreger Eller.

Det er ambitionen allerede at have bruttotrupper klar den 10. maj, så deltagelse kan planlægges i forhold til ferie og eventuelle private camps.