Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

6 uger før sæsonstart: - VÆRST TÆNKELIGE melding fra Sundhedsministeriet

Forsamlingsforbuddet hæves ikke som planlagt fra 100 til 200 personer på lørdag. Årsagen er, at smitten blusser op i Danmark.

Af

Der er seks uger til den planlagte sæsonstart i Metal Ligaen.

Fredag den 18. september er stadig startdatoen.

Der er seks uger og én dag til.

43 dage for at være helt præcis.

I dag kom så den værst tænkelige melding for professionel idræt.

Særligt fodbold, håndbold og ishockey.

Og for den sags skyld restaurationsbranchen, koncertsteder og andre steder, hvor man har brug for at samles mere end 100 personer, for at kunne lukke op og drive forretning.

På lørdag skulle forsamlingsforbuddet have været hævet fra 100 til 200 personer.

Af mange regnet som et helt fundamentalt første skridt, før man forhåbentlig senere i august, samt i september, kunne tage yderligere tiltag.

Genåbninger, som bl.a. skal hjælpe håndbold til sæsonstart i starten af september, og ishockey til sæsonpremiere 18. september.

Her til aften udsendte Sundhedsministeriet så en pressemeddelelse, der ikke just peger mod ishockey eller anden indendørs sport om seks uger.

I hvert fald ikke, hvis der skal tilskuere ind i hundredevis, og det skal der simpelthen, før det giver mening at spille.

3-500 sponsorer og gerne det dobbelte antal fans, vil jeg vurdere.

Det må og skal der simpelthen gives lov til, hvis det skal give mening at spille i de større haller med større tilskuersnit som i Aalborg, Esbjerg, Herning, Vojens, og Rødovre.   

- Epidemien tager til globalt og flere steder i Europa, og den seneste tid har vi set en stigning i antallet af danskere, der er smittet med coronavirus, siger sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke i dagens pressemeddelelse.

Der henvises til, at der i uge 31 blev konstateret dobbelt så mange smittetilfælde som ugen før, og fra weekend til weekend, er der også sket en fordobling.

Smittetallet er nu på niveau med i starten af maj.

Kvindernes håndboldliga er sat til at starte 22. august.

Mændenes liga den 1. september.

Superligaen i fodbold den 11. september.

Metal Ligaen har sæsonpremiere fredag den 18. september.

Hockey om 43 dage?

Jeg tvivler stærkt på, at Sundhedsministeriet synes, at det er en god idé.

Det er nogle spændende uger, der venter.