Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

BEKRÆFTET: Esbjerg Energy præsenterer ny back

Efter afskeden med Travis Walsh har vestjyderne nu afløseren klar.

Af

Esbjerg Energy rokerer på backlinjen tæt på mandagens deadline.

I går tog holdet afsked med Travis Walsh, der har bøvlet med en række skader. Her til morgen har de så bekræftet tilgangen af 33-årige Jason DeSantis.

Den amerikanske back har spillet AHL samt i Tjekkiet, Finland og Østrig. I denne sæson har han spillet for Nottingham Panthers i den britiske liga, men blev fornylig løst fra sin kontrakt.

- Det er altid svært med nye spillere på denne tid af året, og så måtte vi se, hvad der var muligt, men DeSantis ønskede en ny udfordring, og så kunne han godt se en idé i at komme til Esbjerg for at hjælpe os, forklarer cheftræner Mark Pederson overfor JydskeVestkysten.

Til avisen beskriver Esbjerg-bossen sin nye mand på følgende måde.

- Han har stor rutine, så jeg satser selvfølgelig på, at han kan styrke os. Jason har spillet i Europa i mange år. Han har ikke alene afprøvet sig selv, men samtidigt bevist sig selv og sit værd i stærke europæiske ligaer. Så jeg håber og tror på, at vi har forstærket truppen med en stabil og kompetent spiller hos Esbjerg Energy, der kan afgøre kampe.

DeSantis bliver ikke spilleberettiget til aftenens hjemmekamp mod Rødovre Mighty Bulls, men arbejdet med spilletilladelsen er sat i gang.

LÆS OGSÅ: Esbjerg siger farvel til amerikansk back

LÆS OGSÅ: SEKS DAGE TIL TRANSFERDEADLINE: HVAD GØR KLUBBERNE?

Jason DeSantis' karriereforløb: