Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Bulldogs samler ind til veteranhjem: Garder Larsen står bag

Foto af Søren Kottal

Når Odense Bulldogs i næste uge møder SønderjyskE, stiller de op i specialdesignede trøjer med militært tema.

Af

Odense Bulldogs-backen Martin Larsen kombinerer lige nu sin værnepligt i Den Kongelige Livgarde med professionel ishockey. Som den formentlig første nogensinde i dansk ishockey.

Karrieren var ellers stoppet, netop til fordel for Den Kongelige Livgarde, men i efteråret vendte den karismatiske fynbo tilbage på isen.

- Det er fantastisk at have en værnepligtig, som kan skrive en professionel kontrakt inden for sin sport og samtidig opfylde tjenesten som værnepligt i Den Kongelige Livgarde, udtaler oberstløjtnant Torben Egidiussen til Livgardens Facebook-side.

Netop koblingen til Livgarden føres nu videre i forbindelse med Odense Bulldogs' næste hjemmekamp den 14. februar mod SønderjyskE.

Her stiller fynboerne op i specialdesignede trøjer, som efterfølgende bortauktioneres til fordel for Veteranhjem Odense.

- Da Garder Larsen præsenterede idéen om et event til fordel for veteranarbejdet i Den Kongelige Livgarde, var chefen for Den Kongelige Livgarde, oberst Mads Rahbek, ikke sen til at sige ja, med den betingelse, at det skulle hjælpe veteranerne på Fyn. Derfor vil et eventuelt overskud blive doneret fra Livgarden til Veteranhjem Odense, fortæller oberstløjtnanten videre.

En fortsættelse af det gode community-arbejde, som der efterhånden bliver bedre og bedre fra de danske ligaklubber.

LÆS OGSÅ: PUBLIKUMSFESTER PÅ VEJ: GRATIS ADGANG I RØDOVRE OG FREDERIKSHAVN - 1-KRONES-KAMP I ODENSE