Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

DIU med økonomisk hjælpepakke til klubberne

Foto af Claus Petersen

DIU har besluttet at bruge af VM 2018-overskuddet.

Af

Dansk ishockey står i en alvorlig situation som følge af coronakrisen, men i hver enkelt klub arbejdes der hårdt for at sikre økonomien.

- Ingen går fri. Heller ikke os. Men selv om det er meget svært lige nu, skal vi nok komme igennem det. Jeg fornemmer på den vilje og det gåpåmod, jeg møder overalt, at der også er ni hold i Metal Ligaen den kommende sæson, siger formand i Danmarks Ishockey Union, Henrik Bach Nielsen, til B.T.

Nu kommer også Danmarks Ishockey Union klubberne i møde.

- Men jeg har også tilkendegivet over for klubberne, at det er et helt andet og hårdt presset sponsormarked, de kigger ind i. Ved finanskrisen stod vi sammen og lavede nogle intelligente greb, som hjalp os alle, såsom lønloft og begrænsning af udlændinge. Vi finder også løsninger på corona-udfordringen, bedyrer han.

Ifølge avisen er der allerede en økonomisk hjælpepakke på vej til klubberne. Det flotte overskud fra værtskabet af VM 2018 vil således blive bragt i spil til at hjælpe klubberne på vej.

Overskuddet lød på 13 millioner kroner, og flere andre fokusområder har tidligere været prioriteret.

Det forlyder ikke, hvor meget hjælpepakken udgør og hvorledes den udmøntes.

LÆS OGSÅ: 'Aalborg var en fornøjelse': Felix Scheel sigter mod udlandet

LÆS OGSÅ: White Hawks' konkurrenter vil have Galansky på mål