Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Efter Herlev-afsked: Hvor ender Mads Carlsen?

Forleden ophævede Herlev Eagles og Mads Carlsen den fælles kontrakt. Hvad byder fremtiden for backen?

Af

Efter én hel sæson, og 13 kampe i denne, er 25-årige Mads Carlsen fortid i Herlev Eagles, hvor han til sidst var helt ude af truppen på en danskerlinje med efterhånden ganske mange garvede Metal Liga-navne.

Carlsen og de højtflyvende ørne kom derfor overens om en ophævelse af kontrakten, og det er nu et åbent spørgsmål, hvor karrieren fortsætter.

Vi tager et hurtigt kig på mulighederne:

Rødovre Mighty Bulls:
En hjemvenden til barndomsklubben synes umiddelbart oplagt for den solide back, der trådte sine barneskøjter i Rødovre, hvor han senest var i årene 2013-2017.

Storebror Nicklas og lillebror Magnus er i forvejen i Mighty Bulls-truppen. Laver tyrene et Carlsen-hattrick?

Backlinjen er imidlertid fint besat allerede med tre skarpe imports og fem solide, danske navne - inklusiv et par eller tre spændende talenter.

En væsentlig faktor er naturligvis det dybere indhold i aftalen om ophævelse af Herlev-kontrakten. En Rødovre-retur kan selvfølgelig forhindres, såfremt Herlev har betinget i aftalen, at et skifte til Metal Liga-rivaler ikke kan komme på tale.

Rungsted Seier Capital:
Samme passus vil i givet fald også komme i spil i forhold til de regerende mestre, men et skifte hertil virker nu alligevel ikke videre oplagt.

Alle kan til tid og evighed bruge flere, stabile backer, men med Rungsteds aktuelle sammensætning, synes det usandsynligt.

Fire import-backer (forudsat Juuso Pulli-aftalen forlænges) og Mr. Rungsted i form af Joachim Holten Møller fylder top-fem på spilletiden. Læg dertil unge håbefulde folk som Bertram Jelert og Oscar Schulze, som Thomas Friberg og Co. næppe vil skubbe længere ned i hierarkiet i denne ombæring.

Det har deres spil heller ikke berettiget.

Odense Bulldogs:
Backsidens top er ganske stærk, men i udkanten er det anderledes ungt og uerfarent - dog med spændende udviklingsperspektiver.

Det virker alligevel som noget af et long shot. Dels vil Bulldogs formentlig fortsat udvikle videre på deres unge backer, og dels bliver det en seriøs omgang pendleri for Carlsen, med mindre fynboerne smækker et attraktivt tilbud på bordet.

Lucas Bjerre Rasmussens skade kunne eventuelt blive en faktor i de overvejelser.

Gentofte Stars:
Vi slutter spekulationerne med en mere plausibel løsning. Carlsen var i Gentofte i 17/18-sæsonen med pæn succes, og de ambitiøse Metal Liga-bejlere til den kommende sæson vil sikkert tage imod yderligere ligakvalitet til projektet med kyshånd.

I virkeligheden det måske allermest tænkelige scenarie?

Gentofte er lige nu toer i 1. division øst - nu overgået af Rødovres ligareserver.

Ovenstående blot lidt hurtige spekulationer. Måske fremtiden byder på noget helt femte.

LÆS OGSÅ: HERLEV EAGLES OPSIGER SAMARBEJDET MED BACK