Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Ehlers: Nordamerikansk præg har gjort det nemmere

Foto af Søren Kottal

Overgangen til canadisk cheftræner har sat sit præg i den fynske hovedstad.

Af

Odense Bulldogs har ganske vist tabt de to seneste kampe, men ellers var den forudgående sejrsstime på fire kampe en af 2020's største, positive historier i dansk ishockey indtil nu.

Ovenpå de famøse 19 nederlag i træk. 

En af holdets profiler, centeren Sebastian Ehlers, har sin forklaring på den senere tids fremgang, som han blandt andet tilskriver trænerskiftet fra svenske Pelle Svensson til canadieren Marc LeFebvre.

- Man kan sige, at vi er gået fra den klassiske svenske stil, som er meget taktisk og kompliceret, til et mere enkelt system. Det nye system er mere amerikansk præget, hvor vi spiller i et højere tempo og vores løb mere enkle. Det har nok gjort det nemmere for mange af vores yngre spillere, som lettere har kunnet forholde sig til denne form for ishockey, forklarer Sebastian Ehlers til Fyens Stiftstidende.

I aften får fynboerne en ny chance for at vise sig frem.

Her tager de hjemme imod Esbjerg Energy, og der er velsagtens krav om Bulldogs-sejr, hvis det i forvejen papirstynde slutspilshåb skal leve videre.

LÆS OGSÅ: Point per kamp: Sådan ser kvartfinalerne ud lige nu

LÆS OGSÅ: FEM TV-KAMPE PÅ NI DAGE: Få overblikket her