Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Esbjerg-coach: Herning havde bemærket vores smalle trup

Ærkerivalerne Esbjerg og Herning mødes i aften igen - blot en uge efter seneste møde.

Af

Herning Blue Fox sidder lige nu med håneretten.

I tirsdags mødtes holdene også i Granly Hockey Arena, med TV 2 SPORT-kameraerne snurrende, og der vandt midtjyderne overbevisende med 4-1.

- Sidst vi mødte midtjyderne, spillede de med korte og intense skift. Alle Herning-spillerne ydede lidt ekstra og havde vist bemærket at vores trup var smallere end ellers. De lagde pucken dybt ned i vores zone og arbejdede med et tungt pres på vores backs. Presset blev praktiseret over hele banen og de eksekverede generelt game-planen flot, lyder det rosende fra Esbjerg Energy-coach Mark Pederson i en meddelse fra klubben.

LÆS OGSÅ: POWER RANKING: Piraterne vippes af tronen - af to hold

Får vestjyderne revanche mod de formstærke ræve i aften? I hvert fald lader det nu til at lysne på skadesfronten.

- Jeg håber og tror på, at vi snart får backen Travis Walsh at se med kamp-trøjen på. Også centerspilleren Grayson Downing er tæt på, mens det er lidt sværere at spå om tidshorisonten for unge Jonas G. Torbensen. Men nu lysner det efterhånden, fortæller han.

Derimod trækker skyerne mere op i Herning, hvor Morten Poulsen og Jan Dalecky har været ude på det seneste, mens Brodie Dupont udgik af deres seneste kamp.

Der er kampstart i den vigtige top-fire-duel i Granly Hockey Arena i aften klokken 19.00.

LÆS OGSÅ: MÅLMANDSLISTEN: Store fremgange hos sydvestjyske reserver

LÆS OGSÅ: Esbjerg Energy-topscorer vil til udlandet igen