Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Esbjerg Energy-topscorer vil til udlandet igen

Han har været ude før, men nu arbejder den 22-årige angriber på endnu et udenlandseventyr.

Af

Niklas Andersen har bestemt gjort sit for barndomsklubben i denne sæson.

Med flotte 30 point, fordelt på otte mål og 22 assister, i sine første 30 kampe har den landsholdsbejlende angriber ført offensiven an for sit hold, der ellers har været på slingrekurs sæsonen igennem.

Den 22-årige profil var i Nordamerika som ganske ung, men nu går han efter et nyt udenlandsophold.

- Det er helt sikkert det, jeg arbejder hen imod. Det er mit mål, og det må meget gerne være allerede fra næste sæson, siger Niklas Andersen til JydskeVestkysten.

- Jeg var med på landsholdet i sidste sæson, og det skal jeg igen. Det er fedt at spille for Danmark, og samtidig er det bare vigtigt at være landsholdsspiller, når man gerne vil til udlandet. De kigger meget på statistikker, men de kigger lige så meget på, om man er med landsholdet, forklarer han til avisen.

Andersen nævner konkret en tur sydpå til den stærke, tyske DEL - hvor Sebastian Dahm, Nicholas B. Jensen, Phillip Bruggisser og Mads Christensen optræder lige nu - som interessant næste skridt.

Her vil hans direkte spillestil, umiddelbart bedømt, også passe glimrende ind.

I aften skal han imidlertid i første omgang sørge for igen at præge offensiven for Esbjerg Energy, der hjemme tager imod rivalerne fra Herning Blue Fox i en vigtig duel i det tætte midterfelt.

LÆS OGSÅ: POWER RANKING: Piraterne vippes af tronen - af to hold

LÆS OGSÅ: Tidligere Herning-angriber scorede hattrick: TOP-10 over danske kendinge i DEL2