Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Esbjergs nordamerikanske hær blev stoppet af flyvende finne

Foto af Claus Petersen

Frederikshavn vandt i Esbjerg torsdag aften.

Af

Trevor Cheek og Zach Pochiros comebacks gjorde, at Esbjerg stillede med otte imports i aftenens kamp mod White Hawks på egen is. Og det udmøntede sig da også i 33 skud på mål.

Desværre for Mark Pedersons tropper gik ingen af skuddene i mål. Samuel Jukuri var flyvende for White Hawks og holdt clean sheet.

Esbjerg tabte med 4-0 til gæsterne fra Frederikshavn, der scorede på 16 % af deres 25 skud. Effektivt.

I en kamp, der var tæt, målt på spil og chancer, kom White Hawks foran ved Christian Mieritz i midten af anden periode.

I starten af tredje punkterede Dane Fox så kampen, da han gjorde det til 2-0 efter lidt over et minuts spil. Oplæg af Bumagin.

Dane Fox leverede to point denne aften - det samme gjorde Alexander Bumagin. De to assisterede hinanden på hver deres mål.

Fox, da russiske Bumagin lukkede kampen med lige over to minutter igen til 4-0. Inden da havde Mathias Mølgaard sørget for 3-0.

Frederikshavn er med sejren nummer to i Metal Ligaen. Et point foran Rungsted, men med en kamp mere spillet. Esbjerg er fortsat nummer syv i rækken, syv point bag White Hawks og også med 18 kampe.