Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

FEM Metal Liga-profiler, der også kan tage springet

Foto af Claus Petersen

Anders Krogsgaard og Niklas Andersen har allerede taget springet. Følger andre med?

Af

Selvom fokus lige nu er på coronakrisen, så er der forhåbentlig en ny sæson på den anden side af sommerpausen.

Her har Niklas Andersen og Anders Krogsgaard allerede begge taget springet til DEL. Sidstnævnte til Fischtown Pinguins, mens førstnævntes nye arbejdsgiver endnu ikke har annonceret skiftet.

Hvem kunne ellers stå på spring til et ryk mod en højere hylde?

Christopher Frederiksen, Frederikshavn
Spillede en kæmpesæson i smørhullet mellem Dane Fox og Alexander Bumagin, hvor han loggede en masse istid og producerede løs med stærkt to-vejs-spil. Landsholdsdebuterede i løbet af sæsonen, og har sidst bedste vindue lige nu til at foretage udlandsspringet.

Mads Larsen, Frederikshavn
Den bevægelige og offensivt-orienterede back var en konstant trussel for vendelboerne og leverede en stor sæson. Midtjyden spillede sine unge år i Sverige, men besidder kompetencer, som der snildt kunne være efterspørgsel efter.

Markus Jensen, Herning
En lidt mere undervurderet størrelse i Hernings opstilling, hvor Poulsen, Lassen, Brace osv. osv. har stjålet fokus. 20 mål og 43 point fortjener imidlertid langt mere spotlight for den intelligente og målfarlige wing, der ligeledes landsholdsdebuterede i denne sæson.

Felix Scheel, Aalborg
Endnu en pivskarp, dansk brik hos grundspilsmestrene. Flere af holdkammeraterne har forlænget i Aalborg, mens Krogsgaard som bekendt har søgt ud - kunne Scheel være på vej til endnu et udlandseventyr? Har tidligere spillet flere år i Sverige.

Kan klubberne holde på imports?
Den femte plads allokerer vi til de skarpeste udlændinge, som kan have brugt Metal Ligaen som effektivt springbræt videre.

Mest oplagte emne er Shane Hanna i Rungsted, mens Herlev-duoen Johan Skinnars og Victor Rollin Carlsson sagtens kunne tænkes at lave samme finte som William Quist og Jesper Thörnberg i fjor.

Og hvad med Mike Little i SønderjyskE? Eller lynhurtige og målfarlige Cam Brace i Herning?

Selvom slutspillet blev aflyst, så er der som altid stor spænding i vente foråret og sommeren ud.

LÆS OGSÅ: BEKRÆFTET: DANSK ESBJERG-PROFIL SKIFTER TIL DEL

LÆS OGSÅ: ÅRETS HOLD I METAL LIGAEN: SÆSONENS BEDSTE DANSKERE