Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Finsk konkurrent til Lillie: Esbjerg har målmandsteamet på plads

Af

Thomas Lillie får en finsk konkurrent om spilletiden i målet for Esbjerg Energy, der lige har offentliggjort kontrakten med den 22-årige finske målmand Karolus Kaarlehto.

- Nu har vi målmandsteamet på plads til den kommende sæson. Det består af to unge målmænd, der begge ønsker at være en del af et konkurrencepræget team. Og jeg er sikker på, at de med deres forskelligheder vil supplere hinanden godt, fortæller formand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.

Med i bagagen til Esbjerg har Kaarlehto kampe for det finske U20-landshold samt flere end 20 ligakampe i den bedste finske række.

Der er ikke lagt op til et hierarki blandt målmændene, der på lige fod skal konkurrere om istiden fra kamp til kamp.

- Nu har vi med Karolus Kaarlehto og Thomas Lillie to ligestillede målmænd, hvor den bedste mand får istiden. Hermed får vi en sund konkurrence på målmandsposten, og begge målmænd er klar til at tage udfordringen op, siger Energy-formanden.

Kaarlehto spillede i sidste sæson for ligaklubben SaiPa, hvor det blev til 22 kampe med en redningsprocent på 88,3 og 3,33 mål imod i snit.