Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Hernings flotte stime: Et resultat af hårdt arbejde

Hernings gode resultater er kommet efter en god indsats på træningsbanen.

Af

Det går godt hos Herning Blue Fox. Holdet fra Heden har vundet 12 af de seneste 15 Metal Ligaen-kampe og ligger i skrivende stund på tredjepladsen i Metal Ligaen. 

Senest slog man Esbjerg med 5-1 på udebane og det er ikke noget, der er tilfældigt. Hårdt og struktureret arbejde er opskriften, selvom det måske ''så lidt nemt ud''. Det fortæller assistenttræner Dan Jensen.

- Det kan godt være, at det ser lidt nemt ud, men det er jo et resultat af hårdt arbejde til træning hver dag.

- Alle spillere møder op fulde af gejst og energi. Der bliver arbejdet seriøst med tingene, og det giver heldigvis udbytte også i kampene, siger Dan Jensen til aoh.dk

Herning spiller igen fredag aften, hvor Rødovre Mighty Bulls kommer på besøg i KVIK Hockey Arena.

LÆS OGSÅ: Nordjysk Final4-brag tæt på udsolgt

DEN NUVÆRENDE METAL LIGAEN-STILLING

Det lyder som en floskel – og den har også været brugt godt i denne sæson, men vi står med en ishockeyliga, der aldrig har været tættere.

Efter 33-36 kampe adskiller blot tre point Frederikshavn White Hawks på andenpladsen og Herlev Eagles på syvendepladsen. 56-53.

2 – Frederikshavn – 56 point

3 – Herning – 55 point

4 – SønderjyskE – 55 point

5 – Esbjerg – 54 point

6 – Rungsted – 54 point

7 – Herlev – 53 point

Kun tre hold skiller sig ud i denne sæson. Et i toppen og to i bunden – og her er der endda et hold, der skiller sig mest ud.

Aalborg Pirates topper Metal Ligaen med et forspring på 20 point ned til Frederikshavn White Hawks. Holder piraterne forspringet, så har de sikret førstepladsen i grundspillet, når der mangler seks kampe af grundspillet.

I den anden ende af tabellen kæmper Odense Bulldogs en desperat kamp for at nå Rødovre Mighty Bulls på ottendepladsen. Selvom det er blevet til to sejre over netop Rødovre, så har Odense stadig et hul på 20 point op til Rødovre. Holder Rødovre forspringet, så er Odenses håb slukket om seks kampe.

LÆS OGSÅ: Legionæroversigten: Sådan klarer de danske spillere i de udenlandske topligaer sig