Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Kampreferat: Frederikshavns førstekæde udraderede Herlev

Frederikshavn White Hawks vandt 6-1 over Herlev Eagles hjemme i Nordjyske Bank Arena.

Af

Frederikshavn White Hawks havde ingen problemer med at besejre Herlev Eagles søndag eftermiddag.

Frederikshavn White Hawks – Herlev Eagles 6-1 (1-0, 4-0, 1-1)

Hjemmeholdet fik en forrygende start og kom foran efter tre minutters spil. Justin Schugg sendte pucken i nettet efter et forrygende forarbejde af kædekammeraterne Jesper Jensen og Alexander Bumagin.

Der kom ikke flere mål i første periode på trods af, at tre spillere var i udvisningsboksen.

I anden periode gik Frederikshavn White Hawks derimod målamok, da de fik scoret fire gange.

Mads Larsen, Kristians Rubins, Jesper Jensen og Gorm Topholt stod bag hjemmeholdets mål.

Bemærkelsesværdigt er, at russiske Alexander Bumagin lagde tre målgivende afleveringer i anden periode.

Russeren kunne dermed notere sig for fire assists i søndagens kamp, hvilket bringer ham op på 11 assists i 13 kampe i indeværende sæson.

Alexander Bumagin indtager derfor førstepladsen på Metal Ligaens pointkonto.

Luis Blak Olsen fik reduceret for Herlev Eagles med otte minutter igen, men et minut senere slukkede Nikolaj Krag Christensen alt håb, da han gjorde det til slutresultatet 6-1.

Frederikshavn White Hawks rykker dermed op på Metal Ligaens andenplads, men Herlev Eagles stadig sidder fast nede i bunden.