Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Lignede en sejr i ordinær spilletid: Herlev fightede sig tilbage - Rungsted var skarpest i overtid

Rungsted Seier Capital besejrede her til aften Herlev Eagles efter forlænget spilletid.

Af

Der var et sjællandsk rivalopgør på menuen i Metal Ligaen fredag aften, da Herlev Eagles havde besøg af Rungsted Seier Capital.

Det skulle vise sig at blive en sand målfest, der skulle helt ud i forlænget spilletid for at blive afgjort.

Det var Rungsted Seier Capital, der kunne juble i omklædningsrummet efter kampen, da de vandt 4-5 i Spar Nord Bank Arena

Alex Wideman bragte Rungsted foran efter 12 minutters spil i powerplay 5 mod 4.

Kort tid efter fik Herlev powerplay, hvilket de også udnyttede, da Matthias Asperup udlignede til 1-1.

I anden periode skete nøjagtigt det samme. Rungsted kom foran, hvorefter Herlev udlignede.

Gustav Green scorede til 1-2 for Rungsted, mens Filip Owesson udlignede for Herlev kort tid efter.

Herefter kom der en periode, hvor Rungsted var kyniske og scorede to gange. Rasmus Thykjær Anderson gjorde det til 2-3, mens Morten Jensen fik gæsterne foran med to til stillingen 2-4.

Det lignede sent inde i tredje periode, at Rungsted skulle tage alle tre point, men Herlev ville det anderledes, for på blot 58 sekunder havde de bragt balance i regnskabet.

Daniel Baastrup skabte spændingen med en reducering til 3-4, hvorefter Matthias Asperup fuldente et flot comeback med sin anden scoring i kampen til 4-4.

Kampen skulle afgøres i overtid, men her var Rungsted skarpest, da Shane Hanna sikrede sejren til udeholdet fire minutter inde i perioden.

Med sejren rykker Rungsted længere fra Aalborg i tabellen, da mandskabet fra Nordjylland tabte til Herning.