Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

MÅNEDENS HOLD: De bedste danskere i november

Sæsonen igennem vil Hockeytinget udnævne et månedens hold af de bedste danskere og imports.

Af

Der har været månedsskifte i Metal Ligaen, og derfor er det også kåringstid.

Vi tilbage på en begivenhedsrig november, hvor det er blevet til en række stærke, individuelle præstationer. Dem belønner vi herunder.

Gennem hele sæsonen udpeger vi et månedens hold. Et for danske spillere og et andet for import-spillerne.

MÅNEDENS HOLD AF DANSKERE

Nicolaj Henriksen, SønderjyskE
Har for alvor slået sit navn fast efter sommerskiftet til rivalerne. Ikke mindst i Continental Cup bragede den store målmand flot igennem fornylig.

Giver nu Patrick Galbraith kam til sit hår om målmandstronen i det sønderjyske. Det er ikke just her, at SønderjyskE's primære udfordringer ligger.

Daniel K. Nielsen, Herning Blue Fox
Ligaens mest erfarne spiller er begyndt at røre på sig efter en lidt stille start.

Uvurderlig skikkelse på midtjydernes backlinje, hvor han blot har taget ekstra ansvar ovenpå Rasmus Nielsens skade.

Lasse Bo Knudsen, Aalborg Pirates
Når han rammer overskrifterne, så er det sjældent for sin målscoring eller lækre oplæg, men snarere det faktum, at han både giver og tager i hårde nærkampe.

Kom også i fokus i en tv-kamp fornylig, men det er de yderst solide præstationer i nordjydernes stærke defensiv, der bringer ham på månedens hold. Har lagt ovenpå sit spil og er absolut et emne til en tilbagevenden til landsholdet.

Steffen Frank, SønderjyskE
Når udlændingene underpræsterer, så må danskerne tage over. Det har Steffen Frank i den grad gjort på det seneste for Mario Simionis tropper.

Den rutinerede angriber var, ligesom holdkammerat Henriksen, absolut afgørende i avancementet til Continental Cup-finalen. Det vejer tungt på denne udnævnelse, men den gode form har også vist sig i Metal Ligaen.

Lasse Lassen, Herning Blue Fox
Pointproduktionen lod vente på sig, men i takt med holdets opvågnen, og måske som væsentlig årsag dertil, er målfarlige Lassen for alvor begyndt at røre på sig.

Var tidligere, ifølge InStats, den mest chanceskabende spiller i ligaen, og nu går puckene også ind. Fem fuldtræffere i november, heriblandt nogle afgørende, bringer ham på månedens hold.

Niklas Andersen, Esbjerg Energy (2)
Den unge forward fortsætter sin gode form for Esbjerg Energy, hvor han er intern topscorer - foran en lang række udlændinge.

Bringer tempo, skøjtestyrke og målfarlighed til vestjyderne med sin direkte stil og snitter et point pr. kamp. Kom også på månedens hold i september.

Boblere: Mathias Seldrup, Christopher Frederiksen, Anders Krogsgaard, Morten Poulsen og Thomas Spelling.

LÆS OGSÅ: MÅNEDENS HOLD: De bedste imports i november

LÆS OGSÅ: TV-KAMPE: Se den komplette oversigt her