Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

MÅNEDENS HOLD: De bedste imports i november

Foto af Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

Sæsonen igennem vil Hockeytinget udnævne et månedens hold af de bedste danskere og imports.

Af

Der har været månedsskifte i Metal Ligaen, og derfor er det også kåringstid.

Vi tilbage på en begivenhedsrig november, hvor det er blevet til en række stærke, individuelle præstationer. Dem belønner vi herunder.

Gennem hele sæsonen udpeger vi et månedens hold. Et for danske spillere og et andet for import-spillerne.

MÅNEDENS HOLD AF IMPORTS

Samuel Jukuri, Frederikshavn White Hawks
Metal Ligaens måske mest omtalte spiller i november. Kom til i al hast, da Tadeas Galansky pludselig gik i stykker op til Final4-stregen skulle trækkes.

Debuterede med et shutout og har gjort det blændende med en redningsprocent på fremragende 96,03.

Den oprindelige korttidskontrakt er nu afløst af en permanent for resten af sæsonen. Er det ligaens bedste målmandstandem, nu hvor Galansky atter er frisk?

Shane Hanna, Rungsted Seier Capital
Bevægelig og skøjtestærk back i Rungsteds førstekæde, der for alvor har fået gang i produktionen.

Æder store minutter på det formstærke mesterhold, snitter et point pr. kamp i november og er i alt oppe på 20 point i 21 kampe.

Niklas Tikkinen, Herlev Eagles (2)
Powerplay-general per excellence i Herlev Eagles-uniformen, der igen og igen byder ind på vigtige tidspunkter.

Topper pointlisten blandt backer og snitter, ligesom Hanna, også et point pr. kamp i november. Sæsonens anden udtagelse til månedens hold.

Pierre-Olivier Morin, Aalborg Pirates
En af de store positive overraskelser på et sprudlende Aalborg Pirates-mandskab. Var en anelse under radaren, da han vendte retur i sommers, men stærke to-vejs-præstationer skubber canadieren helt frem i rampelyset.

Indgår i eksemplarisk samarbejde med Spelling og Scheel og dukker ofte op på afgørende momenter. Fx da storkampen mod SønderjyskE skulle afgøres i slutfasen.

Victor Rollin Carlsson, Herlev Eagles (2)
Igen kunne det i princippet lige så vel være Brett Thompson og/eller Johan Skinnars, men den svenske center har lige været den tand skarpere.

Hele 16 point i november og ligaens allerbedste pointsnit. Rollin Carlsson leverer fra øverste hylde, og i øvrigt begge veje, og kommer med i det fine selskab for anden gang.

Alexander Bumagin, Frederikshavn White Hawks
Er der en kæde, som en fangruppering har sukket efter at få i gang, så må det være Bumagin, Fox og Frederiksen i Frederikshavn.

Men det er sket siden landsholdspausen, hvor kæden har været yderst toneangivende. Bumagin har leveret 11 fine point i månedens syv kampe og får akkurat pladsen foran kædekammerat Fox, hvis udvisninger trækker en anelse ned.

Boblere: Marcus Olsson/Mattias Persson, Dane Fox og Nick Crawford.

LÆS OGSÅ: MÅNEDENS HOLD: De bedste danskere i november

LÆS OGSÅ: Tidligere Odense Bulldogs-profil på ugens hold i SHL

LÆS OGSÅ: Afgørelsens time: I dag får Aalborg Pirates Final4-værtskabet