Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Mario Simioni: Continental Cup større end dansk mesterskab

SønderjyskE-cheftræneren rangerer Continental Cup-triumf over sine fire gange DM-guld med SønderjyskE.

Af

Metal Liga-hverdagen venter allerede igen i aften for SønderjyskE, der søndag aften hjemtog Continental Cup som det første danske hold nogensinde.

Den europæiske triumf, der kom i hus foran en masse tilskuere på egen is, er det største, som et dansk hold nogensinde har præsteret, mener cheftræner Mario Simioni.

- Dette er det største trofæ, vi nogensinde har vundet - dette er det største trofæ, som et dansk hold nogensinde har vundet, sagde han efterfølgende til Der Nordschleswiger og uddybede:

- Det er en stor ting for mig. Jeg vandt guld fire gange med SønderjyskE og ved ikke hvor mange medaljer, men det er større end noget dansk mesterskab. Modstanderne her er bedre end i den danske liga, men vi ofrede os for at få sejrene. Jeg er meget stolt, lød det fra den karismatiske SønderjyskE-boss.

LÆS OGSÅ: Esbjerg Energy-topscorer vil til udlandet igen

Der bliver dog ingen tid til at hvile på laurbærrene.

Allerede i aften vender SønderjyskE tilbage til hverdagen i Metal Ligaen med en hjemmekamp mod Rungsted - endnu en gentagelse af sidste sæsons DM-finale.

Knap 48 timer efter tre hårde europæiske kampe på lige så mange dage.

LÆS OGSÅ: SØNDERJYSKE ER CHL-KLAR: SÅDAN FORDELES DEN ANDEN DANSKE PLADS

LÆS OGSÅ: POWER RANKING: Piraterne vippes af tronen - af to hold