Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Metal Ligaen kaprer succesfuld Aalborg Pirates-direktør

Fra 1. maj overgår Aalborg Pirates-direktør til kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen.

Af

Danmarks Ishockey Union og de ni Metal Liga-klubberne opretter, med virkning fra 1. maj, en ny, vigtig stilling i forhold til udbredelsen af sporten, meddeler de i en pressemeddelelse.

Som ny kommerciel ansvarlig har de kigget i klubbernes egne rækker, og således indgået aftale med Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring.

Han skal løfte den kommercielle del af Metal Ligaens og DIU’s aktiviteter.

- Vi skal have flere tilskuere i vores arenaer. Vi skal dele viden og inspirere hinanden, og vi har alle gode erfaringer at dele ud af – ikke mindst Thomas Bjuring i Aalborg.

- Men kunne Herlev, Rødovre og Rungsted måske hjælpe hinanden på Sjælland, eller kunne vi få endnu flere tilskuere til de jyske lokalbrag? 3000 tilskuere i Odense igen? Her skal Thomas hjælpe med at skubbe på med sin enorme dedikation, lyder fra Klaus Rasmussen, der er formand for Ligaforeningen.

Bjuring fortsætter sæsonen ud som direktør for Aalborg Pirates, hvor han, med succes, har stået bag flere banebrydende, kommercielle aktiviteter.

- Jeg ser et næsten uendeligt potentiale i vores Metal Liga. Vi har et rigtig stærkt felt af klubber og gode og dygtige mennesker, der har et hav af gode idéer. Det bliver min opgave at strukturere idéerne og sætte dem sammen til skarpe tiltag. Jeg glæder mig til – som den første person nogensinde i dansk ishockey – at kunne dedikere mig fuldt og helt til den kommercielle udvikling af sporten, siger Thomas Bjuring i pressemeddelelsen.

Aalborg Pirates tiltrækker flest tilskuere af alle i Metal Ligaen, og sportsligt fører holdet også suverænt an.

LÆS OGSÅ: Skulderklap: Aalborg Pirates-direktør kåret som årets ''vildeste'' person

LÆS OGSÅ: Aalborg-direktør: Vil have Nordjyllands førende underholdningsprodukt