Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Herlev henter import SEKS, SYV og OTTE

Herlev fortsætter oprustningen, og har nu tre nye svenske spillere på plads. I alt otte imports, starter holdet med.

Af

Otte imports er klar for Herlev Eagles, som i dag har offentliggjort nummer seks, syv og otte.

De kan godt lide svenskere i Herlev, for nu har de syv plus finske Jonas Riekkinen som den ottende udlænding. 

I dag kom Alexander Edström på plads. Han har spillet det meste af sin karriere i Troja-Ljungby i både Allsvenskan og 1. division, og er 31 år.

- Med Alexander får vi en back med mere end 350 kampe i Allsvenskan og 1. division i Sverige.

- Han er taktisk dygtig og har store offensive kvaliteter. Endvidere spiller han med højrefatning, og det har vi ledt efter.

- Efterretningerne fortæller også, at vi med Alexander får en ydmyg og hårdtarbejdende spiller med en god og positiv indstilling. Vigtige egenskaber i den måde vi opbygger vores hold, siger sportschef Nicolai Flindt.

Herlev Eagles har også signet Mattias Åkesson.

Hele karrieren har han repræsenteret Troja-Ljungby, og med mere end 380 seniorkampe i klubben er han både meget rutineret men også en udpræget klubmand.

Hårdtarbejdende, en fysisk forward, og en rigtig dygtig afslutter, kalder klubben ham.

- Planen var at starte ud med 7 imports, men et par rigtigt gode nyheder fra forretningssiden gjorde, at vi besluttede at tilknytte yderligere en. Valget er faldet på Mattias Åkesson, siger sportschef Flindt, som i går blev udstyret med et checkhæfte fra den nye hovedsponsor Spar Nord.

- En spiller som har haft hele sin ishockeykarriere i en og samme klub, er ikke nem at flytte.

- En række samtaler med både Patric og mig, overbeviste imidlertid Mattias om, at en ny klub og et nyt land kan sætte ny fart i en karriere og nu glæder vi os bare til at præsentere ham i Eaglestrøjen, siger sportschefen.

- Også med Mattias får vi en spiller med de egenskaber vi vægter meget højt i Herlev nemlig ydmyghed, arbejdsmoral og teamspirit, siger han.

På plads er også Anton Johansson, som i hovedparten af seniorkarrieren har spillet i Troja-Ljungby, med afstikkere til Østrig og i sidste sæson til Tingsryds AIF.

- Anton Johansson er en spiller, vi tidligere har været i dialog med, men sidst var vi en postgang for sent ude. Derfor er vi rigtigt glade for at det er lykkes i denne omgang.

- Anton er en stor og stærk defensiv back med masser af pondus. Han får en vigtig rolle på Eagles-holdet i sæsonen 202/21. Ikke kun som spiller, men også som rollemodel for vore unge danske backer, siger Nicolai Flindt.