Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OFFICIELT: Svensk back klar for Rødovre

Ny svensk back lander på søndag, og er klar for Mighty Bulls.

Af

Så har Rødovre Mighty Bulls en ny back klar.

Jonatan Nielsen hedder han, og han er hentet i Troja-Ljungby, som i øvrigt er Rødovre-cheftræner Thor Dreslers tidligere klub.

Nielsen er 26 år, og sendes til Rødovre af mediet Rødovre Lokal Nyt. Hockeysiden eliteprospects.com har bekræftet skiftet.

- Han producerer ret godt af en back på det niveau. Han laver omkring 24 point i Sverige, og er en stor back, som på trods af sin størrelse er god på jernene, siger Rødovres sportschef, Jørgen Illemann til Rødovre Lokal Nyt. 

Jonatan Nielsen beskrives som en god powerplayback, og dem har RMB nu to af, efter en række sæsoner med et overordentligt sløjt powerplay.

- Vi har mange gode defensive backer i klubben, men nu får vi en mere, der også er stærk offensivt. Han kommer til at skulle styre powerplay på blå linje og sætte de andre op, men han kan også afslutte selv, understreger Jørgen Illemann.

Rødovre Lokal Nyt melder, at han ankommer søndag, coronatestes i lufthavnen, og derefter går på is med Mighty Bulls tirsdag eller onsdag.