Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Pirates-hold er "det bedste" i Ronny Larsens Aalborg-tid

Aalborg Pirates-sportschefen nærer store tanker om sit nuværende mandskab.

Af

Tabellen bakker, indtil videre, følgende postulat ganske fint op:

Ifølge Aalborg Pirates-sportschef, Ronny Larsen, er den aktuelle udgave den bedste igennem hans mange år hos nordjyderne.

Det fortæller han i podcasten Arena hos Nordjyske Stiftstidende.

Danske sommer-signinger som Sebastian Bergholt, George Sørensen, Felix Scheel og Anders Krogsgaard vakte opsigt, og det har ikke været nogen tilfældighed.

- Efter sidste sæson var vi slet ikke i tvivl om, at jeg ville gå hårdt efter at få danske spillere til klubben. Hellere en dansk spiller, som vi kender styrken på end en udlænding, som vi ikke kender, siger Ronny Larsen ifølge Metalligaen.dk til podcasten.

- Heldigvis kunne vi af forskellige årsager hente nye danske profiler ind til klubben. Samtidig har vi satset på at hente udlændinge ind, som vi i forvejen kendte til, fortæller han med henvisning til Kirill Kabanov, Olivier Hinse og Pierre-Olivier Morin.

Metal Liga-duksene Aalborg Pirates er gået på landsholdspause med særdeles god smag i munden og et forspring på syv point ned til andenpladsen.

LÆS OGSÅ: Efter Herlev-afsked: Hvor ender Mads Carlsen?

LÆS OGSÅ: Stærkt community-arbejde: Metal Liga-hold på hospitalsbesøg

LÆS OGSÅ: Hvem skal mødes i Final4? Svaret gives under tv-kamp