Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Rødovre-back ude med alvorlig øjensygdom

Foto af DIU

Den rutinerede Rødovre Mighty Bulls-back, Kasper Jensen, er ude på ubestemt tid.

Af

32-årige Kasper Jensen, der har VM-kampe og DM-guld på sit fine CV, er ude med en atypisk skade.

Den fysisk stærke back er blevet ramt af nethindeløsning i sit venstre øje. En alvorlig sygdom, der nu truer ishockeykarrieren.

- Jeg gik til en øjenspecialist, som mente, at symptomerne stammede fra en stav, jeg fik under øjet for tre år siden. Den havde givet mig en flænge i bunden af øjet. Han sagde straks, at jeg skulle opereres. Dagen efter var jeg igennem en tre timer lang og kompliceret operation. Jeg har fået opereret en elastik rundt om øjet. Den skal blive siddende resten af livet, siger Kasper Jensen i et længere interview med Metalligaen.dk.

Kasper Jensen blev også af cheftræner Riku-Petteri Lehtonen meldt ud i en længere periode, og nu viser det sig altså, hvad årsagen bag er.

Selv har Rødovre-backen en ganske malende beskrivelse af sygdommen.

- Mit syn på venstre øje er meget sløret. Det kan beskrives som et gardin, der er trukket ned over synsfeltet eller som at kigge gennem en plasticpose, forklarer han.

Nu er de store tanker i forhold til karrieren så i gang. Det skal ikke være ishockey for enhver pris for backen, der tidligere har været med ved to VM-turneringer og også opnået kampe i Allsvenskan.