Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Rødovre og Herlev præsenterer nye navne

Rødovre og Herlev har flere danske spillere på plads.

Af

Efter en meget stille start på denne off-season har Rødovre Mighty Bulls og Herlev Eagles præsenteret en række signinger på det seneste.

Den tendens fortsætter. Seneste navn præsenteret i Rødovre er den tidligere Esbjerg Energy-spiller, Oliver Kjær, der vender tilbage til Danmark efter en sæson USA hos Fairbanks Ice Dogs i NAHL. Her lavede Kjær 50 point i 42 kampe.

Selvom destinationen nu hedder Sjælland for den 19-årige esbjergenser, så er det næppe helt ubekendt land, da Kjær som bekendt kender Rødovres nye træner, Thor Dresler, fra dennes tid som assisterende træner i Esbjerg.

To forlængelser i Herlev

Mens der er tale om en nyerhvervelse i Rødovre, så er der tale om to forlængelser i Herlev, hvor Herlev Eagles har forlænget kontrakterne med Christian Elmose og Magnus Molge.

- Magnus Molge har et stort uforløst potentiale, som forhåbentligt folder sig ud i næste sæson. Han har blandt andet et rigtigt godt skud og er i det hele taget en spiller, vi har store forventninger til, siger Herlev sportschef Nicolai Flindt og fortsætter:

- Elmose har en god indstilling og møder op hver dag for at blive bedre. I sidste sæson beviste han, at han er klar, når træneren har brug for ham. De træner begge hårdt og har indtaget vigtige roller i Herlev Eagles. Jeg glæder mig til at se dem tage yderligere skridt fremad i sæsonen 2020/21.