Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Rungsted-chef: Holder øje med Røndbjerg og Morten Jensen

Rungsted kigger mod Sverige, hvor to af klubbens tidligere profiler løber rundt.

Af

Mathias Røndbjerg og Morten Jensen var to af profilerne på det Rungsted-hold, der i sidste sæson vandt det danske mesterskab. 

Nu spiller de begge i Allsvenskan hos Kristianstads og her kniber det med istid for dem begge.

Tredje - og fjerdekæden er hverdagskost for de to backs og Rungsted-direktør Thomas Friberg fortæller til Metal Ligaens hjemmeside, at man følger de to tæt.

Et comeback i Rungsted-trøjen udelukkes ikke, men det bliver ikke i denne sæson, mener Friberg:

- Det er klart, at når der kører to så dygtige spillere rundt uden så meget spilletid, så kigger vi derover.

- Personligt synes jeg, det er ærgerligt, men det ser ud til, at begge to fortsætter og afslutter sæsonen deroppe, siger Thomas Friberg. 

Yderligere fortæller Friberg i interviewet, at Rungsted for tiden spiller ganske fornuftigt i deres egen optik - også selvom resultaterne er udeblevet:

- Det er et faktum, at vi faktisk spiller glimrende ishockey for øjeblikket. Der er bare ingen marginaler, der er med os for øjeblikket. Vores målmænd tager måske ikke lige alle de oplagte pucke, og i den anden ende tager modstandernes målmænd pucken med det yderste af handsken, siger Friberg.