Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

SønderjyskE generobrer femtepladsen efter målfest i Frederikshavn

Foto af Daniel André Stentz

SønderjyskE slog til i tredje periode og vandt i Frederikshavn.

Af

SønderjyskE generobrede her til aften femtepladsen i Metal Liga-tabellen efter en sejr på 5-8 over Frederikshavn White Hawks.

De to mandskaber fulgtes ad i store dele af kampen, men det så ud til, at Mario Simionis mandskab ville trække fra.

Bare fire minutter inde i tredje periode havde SønderjyskE-holdet scoret tre gange.

Frederikshavn White Hawks fik dog arbejdet sig tilbage og satsede alt til sidst ved at tage Filip Larsson ud af målet.

Det blev udnyttet af SønderjyskE, der scorede to gange og lukkede opgøret.

Matt Salhany scorede i sin debut for sønderjyderne, mens Steffen Frank og Brendan Harms begge havde en flot aften med to scoringer hver.

For hjemmeholdet var det Justin Schugg, der leverede i offensiven. Justin Schugg stod bag to mål og en assist. Mike Hammond diskede op med et mål og en assist.