Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

'Staalmannen' overvejer at gå trænervejen

I et længere interview med B.T. løfter Kim Staal lidt af sløret for sine fremtidsovervejelser.

Af

I aften finder en garanteret emotionel og samtidig festlig afskedskamp sted.

Landsholdslegenden Kim Staal spiller sin afskedskamp, når en stjerneparade fra ind- og udland strømmer til PM Montage Arena til en sidste showkamp i 'Staalmannens' tegn.

Sidste sæson blev således hans sidste og satte punktum for en lang og glorværdig karriere.

- Jeg rejste ud som 16-årig og er taknemlig over, at jeg kunne være med så længe. Ishockey er mit liv. Og nu må vi se, hvad der sker, efter jeg stoppede i foråret. Jeg snuser lidt til trænerjobbet som angrebstræner på to ungdomslandshold og overvejer, om det er den vej, jeg skal gå, fortæller han i et længere interview med B.T.

Mesterskaber i Danmark samt den asiatiske liga, tre svenske SM-finaler, tæt på NHL-gennembrud - og ikke mindst utallige landskampe som forkæmper i den fantastiske danske VM-optur står, blandt meget andet, tilbage på resuméet.

- Jeg ville gerne have spillet NHL. Jeg ville også gerne have været til OL. Ellers synes jeg, at jeg kan være godt tilfreds, lyder det med en vis underdrivelse.

Klokken 19.00 fløjtes hans 'testimonial' i gang i barndomsklubben Herlev. Billetsalget er efter sigende gået strygende.

LÆS OGSÅ: Frans Nielsen: Staal er den bedste målscorer Danmark har haft

LÆS OGSÅ: Ligastjerner slutter sig til: Endelig trup til Staals afskedskamp er klar

LÆS OGSÅ: HockeyTime-studiet: HYLDEST TIL KIM STAAL