Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Stopper til sommer: Kim Lykkeskov forlader SønderjyskE efter næsten 30 år

Foto af Daniel André Stentz

Kim Lykkeskov stopper som sportschef og assistenttræner i SønderjyskE til sommer.

Af

Kim Lykkeskov startede med at spille ishockey i Vojens, da han var otte år gammel.

I september 2001 fik han debut på klubbens førstehold og lige siden har Kim Lykkeskov været en del af SønderjyskE-organisationen.

Eventyren slutter dog til sommer, for SønderjyskE har i dag meldt ud, at Kim Lykkeskov forlader ishockeybranchen efter denne sæson.

Kim Lykkeskov udtaler til klubbens hjemmeside:

- Det har nok været den hårdeste beslutning, jeg har skullet træffe, men jeg kan mærke, at tiden er inde. Ishockey har været en fast del af min hverdag i mere end 20 år, og jeg er lykkelig for de ting, jeg har oplevet i forbindelse med ishockey – både som spiller og sportschef.

37-årige Kim Lykkeskov er nået til et punkt i livet, hvor familielivet fylder en stor del af hverdagen. Det har også været en årsag til beslutningen.

- Nu er jeg dog kommet dertil i livet, at jeg godt vil prøve noget andet. Jeg er først og fremmest blevet familiefar, og jeg vil gerne komme tættere på et 8 til 16-job, og det harmonerer desværre ikke så godt med ishockeylivet.

Jobmæssigt forlader Kim Lykkeskov ishockeyen og kaster sig ud i et spændende projekt med sin storebror.

Nu håber Kim Lykkeskov, at SønderjyskE-mandskabet kan slutte godt af i denne sæson.

- Nu skal den have fuld skrald i resten af sæsonen, for det er vigtigt for mig, at vi får sluttet godt af, og jeg kan garantere, at jeg vil give alt for klubben i mine sidste måneder.

Som SønderjyskE-spiller fik Kim Lykkeskov seks DM-titler og tre pokaltitler på CV'et.

I rollen som sportschef har han vundet Continental Cup i 2020, hvor SønderjyskE vandt den europæiske klubturnering som det første danske hold nogensinde, og i januar i år blev han og holdet pokalmester efter sejren i Final4.