Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Thomas Bjuring vil forløse ligaens kommercielle potentiale

Fra 1. maj sætter Thomas Bjuring sig i stolen som ny kommerciel ansvarlig for dansk ishockey.

Af

Det var en opsigtsvækkende jobnyhed, der fornylig blev bragt.

Efter sæsonen skifter Thomas Bjuring direktørstolen hos Aalborg Pirates ud med en rolle som kommerciel ansvarlig for Metal Ligaen og Danmarks Ishockey Union i det hele taget.

Den karismatiske Aalborg-profil, der har stået i spidsen for en række banebrydende tiltag i det nordjyske, ser et stort uforløst potentiale rent kommercielt i dansk ishockey.

- I dag er klubishockey i Danmark for dem, der allerede har hjerte og forståelse for sporten. Men det kommercielle potentiale er større, og det er det, vi skal forløse, fortæller han i et interview med Nordjyske Stiftstidende.

- For mig handler det udelukkende om det kommercielle, så må andre tage sig af det sportslige. Men jeg vil da tro, at det sportslige niveau får et løft, hvis vi lykkes med at styrke økonomien og tilskuertallene rundt om i klubberne, siger han til avisen.

I første omgang gør han sit job færdig som direktør i Aalborg Pirates, der lige nu er på guldkurs og med mere end 3.000 tilskuere pr. kamp i gennemsnit.

LÆS OGSÅ: METAL LIGAEN KAPRER SUCCESFULD AALBORG PIRATES-DIREKTØR

LÆS OGSÅ: VILD VENDING I ODENSE: Sensationssejr over topholdet