Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Topholds-reserve står kun mod Odense: - Vi burde have vundet

Foto af Søren Kottal

Aalborg Pirates måtte søndag indkassere et højest overraskende nederlag i Odense.

Af

Det er blot blevet til fire kampe hidtil i sæsonen for den loyale målmandsgardering hos Aalborg Pirates.

Jesper Wulff står i skyggen af velspillende George Sørensen, og alle fire kampe har været mod Odense Bulldogs, der - den flotte start på 2020 til trods - er isoleret i bunden.

Senest i går, hvor Wulff og Co. smed en 3-0-føring i det fynske og tabte med 6-5 efter overtid.

- Jeg har fået fire kampe i den her sæson. De har allesammen været mod Odense. Det er selvfølgelig ikke meget, men jeg er glad for den spilletid, jeg får. Det er fedt, at trænerstaben viser mig tillid, fortalte Jesper Wulff til Nordjyske Stiftstidende efter kampen.

LÆS OGSÅ: Højdepunkter: CC-triumfen i Vojens samt fra Odense og Esbjerg

Modsat Odense, så har Aalborg fået en mere kølig start omkring årsskiftet. Tre af de seneste fire kampe er blevet tabt for det ellers suveræne tophold.

- Vores resultater har selvfølgelig ikke været gode nok på det seneste. Men jeg synes, vi klør på til træning og spiller okay. I Odense havde vi 7-8 skud på stolpen eller overliggeren, så vi burde have vundet. Men nogle gange går det bare ikke ens vej. Sådan er det i sport, sagde han til lokalavisen.

Piraterne får en ny chance på fredag, hvor turen går til Nordsjælland og et møde med Rungsted Seier Capital.

LÆS OGSÅ: VILD VENDING I ODENSE: Sensationssejr over topholdet

LÆS OGSÅ: SØNDAG I METAL LIGAEN: Tre kampe i tal