Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Ydmyg Wejse: Skal kæmpe mig tilbage efter karantæne

Foto af DIU

Esbjerg Energy spiller her til aften sæsonens første ligakamp, men er uden karantæneramte Christian Wejse.

Af

I sidste sæson var Christian Wejses samarbejde med Niklas Andersen og canadieren Jesse Mychan blandt de mere velkonsoliderede i Metal Ligaen.

Alle tre er fortsat en del af Energys opstilling, men samarbejdet er, som minimum, sat ud af drift i sæsonens første fire kampe.

Årsagen: Christian Wejses otte kampe lange karantæne fra sidste sæsons kvartfinaler, som der ved turneringsstarten fortsat resterer halvdelen af.

- Jesse, Niklas og jeg havde en rigtig god sæson sammen. Vi havde en god kemi og forsøgte i hvert skift at gøre hinanden bedre, hvilket også lykkes i de fleste skift. Men der er kommet nye spillere til truppen, og jeg sidder ude de første fire kampe, konstaterede den unge Esbjerg Energy-center tørt overfor Hockeytinget.dk tidligere i dag.

Vestjyden er fuldt bevidst om, at pladsen ikke per automatik er hans igen, når karantænen er færdigafsonet.

- Jeg skal kæmpe mig tilbage på holdet og gøre mig fortjent til en plads på holdet. Jeg er klar til at vise mine holdkammerater og trænere, at jeg er berettiget til at spille med, når kampene skal afgøres. Hvordan kædesammensætningen så kommer til at se ud, må du spørge Mark (Pederson, red.) om. Det er i hvert fald sikkert, at Jesse, Niklas og jeg desværre ikke spiller sammen de første fire kampe, forklarer han.

Udover sin egen ærgerlige sæsonoptakt, så ser han med fortrøstning på det nye Esbjerg Energy-hold, der vanen tro er vældig canadisk inspireret.

- Vi har fået samlet en god stærk trup til sæsonen. Der er et stærkt sammenhold i truppen, og med et stærkt trænerteam har vi en stor tro på sæsonen, siger han.

- Jeg selv ser frem til at tage mere ansvar og samtidig udvikle mit eget spil endnu mere, så jeg kan gøre mine kædekammerater bedre. Jeg har gennem sommeren arbejdet meget på min hurtighed, som jeg forventer vil give mig et ekstra løft på isen, lyder det fra Wejse, der nok har et ekstra stort kryds i sin kalender den 24. september.

Her spiller Esbjerg Energy grundspillets femte kamp, på udebane mod mestrene fra Rungsted, og her er Wejse atter spilleberettiget.