Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

NHL: Ehlers og Jets lammetævet af Crosby og Penguins

Det var ikke nogen sjov dag på kontoret for Ehlers og co. natten til mandag

Af

Natten til mandag tog Winnipeg Jets imod Sidney Crosby og Pittsburgh Penguins på hjemmebanen Bell MTS Place i Winnipeg.

Forud for opgøret kom Jets med hele tre sejre på stribe, og senest også en pragtpræstation af Ehlers.

Men verdensstjernen Sidney Crosby og det rutinerede Penguins mandskab fik sat en alvorlig pind i succeshjulet, da de tævede Jets hele 7-2.

Første periode var ganske lige med en enkelt scoring pr. hold, men fra anden periode lagde Penguins sig i overhalingsbanen og vandt henholdsvis 3-1 og 3-0.

Nattens first star blev den upåagtede fjerdekæde center Sam Lafferty fra Penguins, der blev noteret for to mål.

Nikolaj Ehlers blev for kampen noteret for ét skud på mål samt lidt over 16 minutter på isen - en lidt anonym aften for den danske stjerne.

Slutresultat: 7-2 til Pittsburgh Penguins.