Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

NHL kludrer i spillers trofæ

Robin Lehner er langt fra imponeret over sit trofæ fra NHL...

Af

Chicago Blackhawks-målmand Robin Lehner var langt fra imponeret, da han modtog sin personlige udgave af William Masterton Memorial Trophy, som han vandt i sidste sæson, hvor han spillede for New York Islanders.

Lehner, der siden er skiftet til Chicago Blackhawks, kvitterede for modtagelsen af sit trofæ med denne besked på Twitter:

Gravøren havde - til Lehners store irritation, ikke lige fået helt med, hvilken New York-klub det nu var, som Lehner spillede for i sidste sæson.

William Masterton Memorial Trophy gives hvert år til den NHL-spiller, der på bedste vis udviser udholdenhed, sportsmandskab og dedikation til ishockeysporten.

Lehner fik prisen efter at have kæmpet med alkoholproblemer og været maniodepressiv. Derefter leverede Lehner sin karrieres bedste GAA. Lehners 2.13 GAA var også det bedste hos en Islanders-målmand siden midten af 1980'erne.