Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

OPTAKTSBLOG: #5 KAN MESTRENE OVERRASKE IGEN?

Foto af DIU

Henover ti artikler bedriver gæsteskribent Mike Larsen en udførlig optakt til den nye sæson i Metal Ligaen. En generel og en om hvert hold. Denne gang er det de danske mestre, Rungsted Seier Capital.

Af

Rungsted blev mestre sidste sæson, men på papiret virker de ikke lige så stærke som sidste sæson.

Sidste sæson flaskede det hele sig også for Rungsted, og det var ganske fortjent, at de hjemtog The Double.

Defensivt skal de nok have en forstærkning, og så skal Thomas Lillie spille op til samme niveau som i fjor.

SIDSTE SÆSON
Rungsted vandt sidste sæson alt, hvad der kunne vindes. Man vandt final4 pokalturneringen i Aalborg efter en dramatisk finalesejr over Frederikshavn, og man vandt grundspillet, og i slutspillet var man også ganske dominerende, hvor man kun tabte to kampe i hele slutspillet.

VIGTIGE TRANSFERS
Tim Daly, back, er fortid i Rungsted til denne sæson. Han var en offensiv fryd for øjet, mens de defensive pligter ikke altid blev overholdt. Det kostede nogle mål, men det betød ikke det store, når man offensivt scorede masser af mål.

Mathias Røndbjerg, back, spillede en perfekt sæson i Rungsted sidste sæson, og det gav en kontrakt i det svenske. Han var solid i det defensive arbejde, hvor der ikke blev tilladt mange mål, mens han var på isen. En spiller, der vil blive savnet i det nordsjællandske.

Charlie Sarault, forward, kom, så og sejrede i det nordsjællandske. Han var stjernen i den stærke 1. kæde med Fiddler og Rosenthal. Sarault havde det store overblik på isen, og blev belønnet med en kontrakt i Finland.

NØGLESPILLERE
Nikolaj Rosenthal, forward, var den store målscorer i slutspillet sidste sæson, og han er naturligvis at finde i Rungsted igen til denne sæson. Offensiven bliver vigtig for Rungsted, da defensiven nok kommer til at koste lidt mål.

Willie Raskob, back, ligner erstatningen for Tim Daly, da han har samme offensive kvaliteter, mens det halter lidt med de defensive pligter. Det har man set i et par kampe i Champions Hockey League, hvor han lavede nogle defensive fejl, der blev straffet.

Shane Hanna, back, er kommet ind for at være erstatning for Mathias Røndbjerg OG Morten Jensen, så han har noget af en opgave foran sig. Han er stærk defensivt, hvor han ikke laver mange fejl, og er god til at lukke ned for modstanderne.

ODDSTANKER
Jeg forventer, at bookmakerne kommer til at gøre Rungsted til rimelige favoritter i de fleste af deres kampe qua deres mesterskab. Jeg vil mene, at der kommer nogle gode spots, hvor Rungsted ikke skal vinde med flere mål.

Ligesom sidste sæson, hvor spillet på over 5,5 mål var populært med den store offensiv, som Rungsted kom med, så vil jeg mene, at det også er gældende til denne sæson.

CHANCER FOR MESTERSKAB
Oddset er nede i odds 6,00 for, at Rungsted genvinder mesterskabet. Jeg tror, at der skal nogle mirakler til, hvis det skal lade sig gøre. Truppen ser ikke så bred ud i øjeblikket, men det kan selvfølgelig lade sig gøre at forstærke sig med nogle spillere i løbet af sæsonen. Især defensiven må være et fokuspunkt for Rungsted.