Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Tidligere Odense-træner henter dansk back til Sverige

Foto af Tyringe SoSS

22-årige Ludvig Adamsen prøver lykken i den svenske Division 1 i de kommende sæsoner.

Af

Efter en række år i nordamerikansk juniorhockey vendte den velvoksne back, Ludvig Adamsen, i forrige sæson tilbage til Danmark og Metal Ligaen.

Her blev det til ophold hos Herlev Eagles og Herning Blue Fox, inden han i den forgangne sæson skiftede til Hvidovre Fighters.

Hvidovre gik som bekendt konkurs, og siden har den 22-årige back ikke været på kontrakt nogle steder, men nu går turen til Sverige.

Her er han nået til enighed om en to-årig kontrakt med Tyringe SoSS, der fornylig præsenterede Jocke Andersson - tidligere 1. divisionstræner i Odense - som ny cheftræner.

- Ludvig er en spiller, jeg har overvåget i lang tid. Han er en stor og stærk back med erfaring fra forskellige niveauer i Europa og Nordamerika. Han er hård og stærk på isen og en passioneret og loyal holdspiller, udtaler Andersson til klubbens hjemmeside.

Tyringe er hjemmehørende i Division 1, hvor de sidste sæson endte i den tunge afdeling.