Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Færdig ved VM: Danmark taber maratonkamp til Tjekkiet efter straffeslag

Foto af Danmarks Ishockey Union

Danmark er færdig ved VM efter et nederlag i straffeslagskonkurrence til Tjekkiet.

Af

Danmark kæmpede bravt.

Sebastian Dahm stod flere gange på hovedet.

De danske spillere kastede sig ned i de tjekkiske skud og ofrede sig.

Det var alligevel ikke nok til at besejre Tjekkiet mandag eftermiddag.

Dermed er Danmark færdig ved årets VM i Letland, da man ikke kan nå en kvartfinaleplads længere.

Danmark kom ellers foran 1-0 i første periode, da topscorer Nicklas Jensen sendte pucken i mål.

Herefter pressede tjekkerne danskerne helt i bund og sendte pucken mod mål konstant.

Gang på gang lykkedes dog det for Sebastian Dahm at afvise skuddene, mens defensiven fik clearet returpuckene.

Fem minutter inde i tredje periode kunne den danske defensiv dog ikke stå imod længere, og Dominik Kubalik udlignede til 1-1.

Danmark var presset helt i bund i slutminutterne af den ordinære tid, hvor Nicklas Jensen sad ude i udvisningsboksen.

Det lykkedes Danmark at få kampen i overtid, der blev yderst dramatisk med en annulleret scoring til Tjekkiet med blot et halvt minut igen.

Filip Hronek sendte et slagskud forbi Sebastian Dahm, hvorefter tjekkerne udbrød i enorm jubel.

Den jubel varede dog kun i få sekunder, for kampens dommere tog et blik på scoringen på video.

Der kunne de tydeligt se, at tjekkerne var offside, inden scoringen blev sendt i mål, hvilket sendte kampen ud i straffeslagskonkurrence.

Tjekkiet trak det længste strå og scorede på fire ud af fem straffeslag, mens Danmark kun udnyttede tre.

Danmark slutter dermed VM med ni point efter syv kampe.