Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

AFSLØRING: Krogsgaard og Niklas Andersen på vej til DEL

Foto af Daniel Pullen / Bluelinemedia.dk

De to Esbjerg-drenge er meget tæt på et skifte fra henholdsvis Aalborg og Esbjerg til den stærke tyske DEL-liga.

Af

Anders Krogsgaard og Niklas Andersen ser ud til at være tabt for Metal Ligaen.

Hockeytinget.dk erfarer, at de to ligaprofiler i den kommende sæson vil få en tysk arbejdsgiver fra den nederste halvdel af DEL-ligaen.

Oplysningerne stammer fra kilder, der har stor føling med tysk og international ishockey.

Niklas Andersens kontrakt skulle være at betragte som formalia, mens der stadig mangler lidt i papirarbejdet med Krogsgaard, som dog også ventes at falde på plads meget snart.

Kilderne oplyser, at der generelt har været pæn, tysk interesse for de to, og Hockeytinget.dk erfarer, at mindst én tysk klub har været i Danmark for at se de to spillere i kamp.

Niklas Andersen skulle have været på radaren i Tyskland i næsten et år, da kilderne fortæller, at hans stærke landsholdspræstationer i april sidste år, før VM i Slovakiet, gjorde indtryk på de tyske opkøbere.

Både Niklas Andersen og Anders Krogsgaard er med på landsholdet, der i næste uge spiller en turnering i Klagenfurt i Østrig.

Anders Krogsgaard spiller i weekenden Final 4 på hjemmebane hos Aalborg Pirates.