Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

BØJGAARDS BLOG: Herning og Final4 rimer ikke på hinanden

Foto af Hockeytinget

Herning kiksede igen i Final4-kvalifikationen, var gårsdagens overskrift - på fredag bliver rubrikken, om SønderjyskE eller Frederikshavn kval'er.

Af

Flotte storsejre til Esbjerg og Rungsted. Stærkt af Herlev. Og af SønderjyskE, som rejste sig og lever i Final4-kvalifikationen.

Ja, sågar nedlukkede Frederikshavn, der lå hjemme på sofaen og fulgte, om Rødovre kunne slå SønderjyskE og dermed sende White Hawks i Final4, havde en vild spillerunde i Metal Ligaen - altså uden at spille.

Skridt for skridt, nærmer vi os - og på fredag lukkes kvalifikationen til Final4.

Og igen missede Herning Blue Fox, som skulle slå Rungsted i ordinær tid, for at have en chance.

Formstærke Rungsted kørte Herning over i uhyre effektivitet og skarphed i de berømte begge ender af banen.

Suveræn, nordsjællandsk præstation af et hold, der bare leverer helt vildt for tiden. 

Apropos min seneste klumme, hvor jeg kårede Esbjerg som mest formstærk, et mulehår foran Rungsted, så er det jo sejre som i aftes, som netop kan bytte om på det indtryk.

Esbjerg pulveriserer Odense, men Rungsted slår en stærk konkurrent på udebane. Den slags vægter meget, og Rungsteds formkurve er indiskutabel - og truppen noget mere potent, end da Seier Capital i foråret tvivlede på, om de kom til start i denne sæson.

Jeg glæder mig til at vise dem på fredag i tv-kampen fra Rungsted mod lokalrivalerne Rødovre. Måske jeg der skulle spørge Lasse Degn, hvem han ser som mest formstærk - Esbjerg eller Rungsted? Det gør jeg!

SønderjyskE rejste sig imponerende i Rødovre, efter blamagen hjemme mod Herning fredag.

Det går op og ned, og kan være lidt uforståeligt, men faktum er, at SønderjyskE fortjent er med i kampen om Final4.

Og de skal kun bruge ét point hjemme mod Esbjerg på fredag, for at kvalificere sig. Ellers snupper Frederikshavn, de forsvarende cup-vindere, den sidste plads med de 1,5 point, de får for den forventede aflyste kamp mod Herning.

Og apropos Herning, så er der to kampe i oktober, hvor holdet på tre dage lukkede ti mål ind i Rødovre og Herlev, hvor Final4-muligheden reelt glippede.

Rungsted, Esbjerg, Aalborg er klar. 

Og nu er vi altså nede på, at SønderjyskE eller Frederikshavn snupper den sidste plads.

Hvem tror I, tager pladsen?