Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

BREAKING: Herning ansætter Ben Cooper

Foto af DIU

Tidligere NHL assistent skal stå i spidsen for Byens rødder

Af

Det bliver 42-årige Ben Cooper der står på bænken for Herning Blue Fox.

Canadieren der tidligere har været assistent i Florida Panthers, men skifter nu varmen ud med heden i Midtjylland.

Talent- og sportschef Martin Struzinski udtaler til klubbens hjemmeside:

- At en så stor trænerkapacitet har valgt Herning Blue Fox som sin næste destination i sin trænerkarriere, efter at have været træner på allerhøjeste niveau de seneste år, er naturligvis overvældende for os og vi betragter det som et kæmpe scoop. Ben passer glimrende ind i den trænerprofil vi har søgt, hvor hans menneskelige egenskaber gør det naturligt for ham at indgå i dialog med spillerne på daglig basis. Ben er en hårdt arbejdende, ambitiøs ”sulten” træner der samtidig er enormt dedikeret, og har motiveret alle omkring sig hidtil i sin karriere, hvor han både har arbejdet med unge såvel som professionelle spillere på absolut øverste hylde. I Ben får vi yderligere en højt uddannet træner, som besidder en moderne ledelsesstil og tilgang til ishockey, og som samtidig er opdateret med nyeste viden og tendenser indenfor vores sport. Vi ser rigtigt meget frem til samarbejdet, og er overbeviste om, at vi med Ben Coopers kompetencer, engagement og indstilling vil kunne indfri klubbens ambitioner på sigt.

Cooper glæder sig til muligheden, og ser frem til arbejdet i KVIK Hockey Arena, og udtaler til hjemmesiden:

- Jeg er virkelig begejstret for udfordringen med at kæmpe for mesterskaber i Herning. Jeg ved, at det er en stor ishockey by med gode spillere og en stærk hockey-tradition. Det er en fantastisk mulighed, som jeg er meget taknemmelig for, og jeg kan ikke vente med at få arbejdshandskerne på.

Længden på kontrakten er ikke offentliggjort.