Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Colin Vock siger stop: Den sværeste beslutning

Esbjerg Energy-angriberen Colin Vock lægger skøjterne på hylden.

Af

Den seneste hjernerystelse blev én for mange for amerikaneren Colin Vock, der missede grundspillets afslutning samt slutspillet.

Han har nu taget konsekvensen og via sin Instagram-profil meddelt, at han stopper sin ishockeykarriere.

- Min familie og jeg har truffet den sværeste beslutning i min hockeykarriere.

- Jeg vil for altid være taknemmelig for hockeyen, der har givet mig så mange oplevelser, både på og udenfor isen. Det har lært mig mange uvurderlige livslektioner, som jeg kan drage nytte af i livet efter hockey. Fremfor alt ville jeg aldrig have mødt min kone, hvis ikke det var for sporten.

- Til mine nuværende og tidligere holdkammerater vil jeg sige tak for at gøre alle hold og alle år helt specielle at være en del af, og jeg vil virkelig savne jer alle. Tak til alle, der har været en del af denne rejse, skriver den nu forhenværende Esbjerg Energy-angriber på det sociale medie.

33-årige Vock kom til Danmark for seks sæsoner siden, og han har - udover tre sæsoner i Esbjerg - ligeledes spillet tre sæsoner i Frederikshavn.