Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Efter Hernings angrebsskader: Unge må gribe chancen

Foto af DIU

To alvorlige angrebsskader satte et par sorte pletter på Herning Blue Fox' første træningskamp.

Af

Det var unægteligt et par alvorlige streger i regningen, da Herning Blue Fox uheldigvis løb ind i alvorlige skader til Lasse Lassen og Mark MacMillan i holdets første træningskamp i søndags.

Førstnævnte blev ramt af en styret puck i ansigtet, mens MacMillan efterfølgende har fået konstateret et brud på en knogle i hånden.

Herning Blue Fox-duoen må derfor tage plads på sidelinjen den kommende tid. Det giver i stedet plads til truppens øvrige angribere.

Vi har leget med en alternativ angrebsformation uden de to skarpskytter - og det giver umiddelbart plads til et par af holdets egne.

I vores justerede forslag får Thomas Vilstrup Andersen, der også kom på måltavlen i søndags, Lasse Lassens plads i førstekæden, mens Kristoffer Astorp passende kan rykkes op på andencenteren, som Mark MacMillan altså må frigive på ubestemt tid.

Det vil ligeledes rykke unge Sebastian Ruders frem i opstillingen, mens der vil være et par ledige pladser i fjerdekæden til et par talenter fra ungdomsholdene.

Alternativt: Den nytilkomne canadiske back, Daniel Maggio, har tidligere begået sig i angrebet. Med midtjydernes ganske solide backlinje in mente, så kunne et Maggio-ryk til angrebet også komme på tale.

Bud på kæder - fuldtallig opstilling

Morten Poulsen - Brodie Dupont (CAN) - Lasse Lassen
Markus Jensen - Mark MacMillan (CAN) - Cameron Brace (CAN)
Kristoffer Astorp - Jan Dalecky (CZE) - Joachim Linnet
Peter Eg Larsen - Sebastian Ruders - Thomas Andersen

Bud på kæder - uden Lassen/MacMillan

Morten Poulsen - Brodie Dupont (CAN) - Thomas Vilstrup Andersen
Markus Jensen - Kristoffer Astorp - Cameron Brace (CAN)
Sebastian Ruders - Jan Dalecky (CZE) - Joachim Linnet
Peter Eg Larsen plus egne talenter