Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Foto af Daniel André Stentz

Esbjerg Energy slog Frederikshavn White Hawks i Nordjylland.

Af

Det var en spændende duel i Nordjylland søndag eftermiddag, hvor andet kvartfinalebrag i serien mellem Frederikshavn og Esbjerg blev afviklet.

De to hold fulgtes ad indtil slutningen på tredje periode, hvor Esbjerg-mandskabet var en tand mere skarpe og sikrede sig sejren.

Charles Corcoran bragte Esbjerg foran 3-2 med seks minutter tilbage af opgøret, hvorefter Frederikshavn satsede alt for at udligne.

Filip Larsson blev taget ud med to minutter igen, hvilket blev udnyttet af Rasmus Bjerrum, der scorede i tomt mål med få sekunder igen.

Esbjerg bringer sig dermed foran 2-0 i kvartfinaleserien mod Frederikshavn, der for alvor er sat under pres.

Næste opgør mellem de to mandskaber er tirsdag aften, hvor opgøret skal spilles i Granly Hockey Arena i Esbjerg.

Frederikshavn White Hawks 2 - 4 Esbjerg Energy

06.02: 0-1 Andreas Grundtvig

14.47: 1-1 Sebastian Brinkman

24.05: 1-2 Christian Wejse

44.39: 2-2 Radim Piroutek

53.53: 2-3 Charles Corcoran

59.52: 2-4 Rasmus Bjerrum