Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Final 4-stillingen: God aften for Nordjylland og Rødovre

Målt efter point per kamp, så ligger Aalborg, Frederikshavn, Rødovre og Esbjerg til Final 4.

Af

Det var en god aften for Rødovre Mighty Bulls i aftes. Sejren i Odense bringer dem solidt ind i Final 4-regnskabet, og Rødovre står lige nu til at kvalificere, og kan i hvert fald selv afgøre det. 

Før kampen i aftes var Rødovre 5'er i point per kamp-gennemsnittet, men med sejren gik de forbi både SønderjyskE og Esbjerg, og hoppede fra femte- til tredjepladsen.

Aalborg og Frederikshavn udbyggede deres forspring, og Esbjerg kiler sig stadig med, trods gigantnederlaget i Frederikshavn.

Men det er meget tæt, og Herlev og SønderjyskE er helt med i kapløbet, Herning ikke ude af billedet, og selv Rungsted kan ikke helt afskrives. Kun Odense synes hægtet af.

Hockeytingets Final 4-stilling baserer sig på pointsnittet per kamp, da det i en liga med ulige antal hold, oversiddere og forskelligt antal kampe i stillingen, giver det mest retvisende, aktuelle billede.

Final 4-kvalifikationen kører indtil 1. november. Det er de første 16 spillerunder, hvor alle hold dermed mødes hjemme og ude.

Stillingen lige nu efter pointsnit:

Aalborg Pirates 9 kampe, 22 point - 2,44 point i snit 

Frederikshavn White Hawks 8 kampe, 18 point - 2,25 

Rødovre Mighty Bulls 9 kampe 14 point - 1,55

Esbjerg Energy 8 kampe, 11 point - 1,38

SønderjyskE 9 kampe, 12 point - 1,33 

Herlev Eagles 9 kampe 12 point - 1,33 

Herning Blue Fox 9 kampe, 11 point - 1,22

Rungsted Seier Capital 7 kampe. 7 point -1,00

Odense Bulldogs 8 kampe, 7 point - 0,88