Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Herning Blue Fox bekræfter: Vi regner ikke med Bau i slutspillet

Foto af Daniel André Stentz

Herning Blue Fox må undvære Mathias Bau Hansen i slutspillet.

Af

Mathias Bau Hansen var involveret i et grimt uheld forleden, da Herning Blue Fox havde besøg af Frederikshavn White Hawks.

Forwarden kom til skade i kampens afslutning og det viste sig senere, at Mathias Bau Hansen har brækket sin ankel.

Det sender Mathias Bau Hansen seks uger på sidelinjen med gips og en specialskinne, hvorefter han stille og roligt kan begynde med genoptræning.

Slutspillet begynder d. 12. marts og derfor regner sportschef i Herning Blue Fox, Martin Struzinski, ikke med, at forwarden bliver klar.

Det fortæller han til Herning Folkeblad.

- Vi er med på, at skader og mennesker er forskellige og at det kan gå hurtigere, end først antaget, men vi må være realistiske. Derfor regner vi ikke med, at Mathias bliver en del af slutspillet. Sæsonen er formentlig slut for hans vedkommende.

Læs hele interviewet HER.

Det er et hårdt slag for Herning Blue Fox-mandskabet forud slutspillet. Mathias Bau Hansen har været en bærende kraft i offensiven for herninggenserne i denne sæson.

Han har leveret 49 point i 39 kampe. 14 mål og 35 assists.