Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

- I aften kigger jeg på Esbjerg, Rødovre og SønderjyskE

Foto af Hockeytinget

Jimmy Bøjgaard synes, at aftenens spillerunde peger mod Energy, Mighty Bulls og SønderjyskE med Final 4-briller.

Af

- Fem hold har rigtig meget at spille for, siger ishockeykommentator Jimmy Bøjgaard om aftenens spillerunde.

Her møder SønderjyskE Odense, Rødovre tager imod Frederikshavn og Esbjerg spiller hjemme mod Herlev, og Bøjgaard hentyder selvfølgelig til Final 4-regnskabet, som gøres op om godt tre uger.

- Kun Odense Bulldogs har ikke noget at spille for, for de kommer ikke til at spille en rolle i forhold til Final 4. Men alle aftenens fem øvrige hold kan enten styrke deres position meget kraftigt, eller sætte en del over styr, siger han, og uddyber om de enkelte kampe:

- SønderjyskE skal ganske enkelt slå Odense i ordinær tid, fordi de allerede har tabt på Fyn, og fordi de ellers taber et måske afgørende skridt i midterfeltet, hvor der bliver uddelt point i andre haller.

- Esbjerg står rigtig godt, mens Herlev skal hænge i, hvis de skal til Final 4. Deres indbyrdes kamp i aften er vigtig, og egentlig must win for begge. Kæmpe skridt, vinderen i aften tager.

- Frederikshavn sidder solidt på andenpladsen, og behøver ikke vinde i aften i Rødovre, men gør de det, så er de så godt som sikret Final 4. Rødovre vil dog komme flyvende, for de kan også spille sig uhyre tæt på med en sejr, siger han.

Aalborg Pirates synes sikker på Final 4, så det ligner fem hold i hård kamp om de sidste tre pladser. 

- Herlev får det svært i dette selskab, men står de med en sejr i aften kl. 21, så melder de sig kraftigt ind, men jeg tror det bliver drabeligt til sidste kvalifikationsdag 1. november mellem Esbjerg, SønderjyskE og Rødovre, siger Jimmy Bøjgaard.