Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Jakobsen forlænger med Aalborg

Aalborg Pirates forlænger kontrakten med Jonas Jakobsen.

Af

Aalborg Pirates har forlænget kontrakten med 20-årige Jonas Jakobsen for den kommende sæson.

Den unge forward tog i den seneste sæson store skridt i sin udvikling, hvilket også var hans bedste sæson pointmæssigt.

- Siden Jonas kom tilbage til Aalborg forud for sæsonen 2017/18 efter et år i Vojens, så har han udviklet sig godt sæson efter sæson. Han arbejder godt til træning med de ting, der skal forbedres, men han arbejder også med at finpudse hans stærke sider, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Den 20-årige forward havde sin hidtil bedste sæson for Aalborg Pirates i den forgangne sæson, hvor det blev til syv point fordelt på fire mål og tre assister i 32 kampe i Jakobsens fjerde sæson på piraternes elitehold. 

- Jonas kommer fra sin bedste sæson på eliteholdet, og vi forventer, at vi kommer til at se ham tage en del mere ansvar på isen i forhold til hans udvikling. Hans arbejdsmoral på isen er rigtig god og han forechecker godt, hvor han flere gange har tvunget modstanderne til at lave fejl, siger sportschef Ronny Larsen.

Jonas Jakobsen skifter i den kommende sæson nummer. Fremover bliver det nummer ni i stedet for nummer 22 på ryggen.