Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Karismatisk, tidligere Aalborg-forward: Kunne ikke udholde træner

En tvist med Södertälje-træner var medvirkende til at få Mathias Månsson til Danmark og Aalborg Pirates.

Af

I 12/13- og 13/14-sæsonerne var svenske Mathias Månsson en markant skikkelse hos Aalborg Pirates og i Metal Ligaen i det hele taget.

Den karismatiske skikkelse bragte stor fysik og gode egenskaber med sig, men også et fyrigt temperament.

Netop dette var måske årsagen til, at den mangeårige SHL-forward søgte mod Danmark.

I hvert fald kom han, sæsonen før flytningen til Danmark, på tværs af Södertälje-træner Johan Strömwall i forbindelse med uenighed om et skadesforløb, og de sår er endnu ikke helet.

- Jeg kommer aldrig til at tale med ham igen. Jeg kan ikke udholde ham, siger Månsson ifølge hockeysverige.se til den svenske hockeypodcast Hockeypuls.

Strömwalls kommenterer Månssons position således:

- Den eneste kommentar, jeg har om dette, er, at jeg håber, at Mathias har det godt, men jeg synes, han burde bruge tid på selvransagelse i forhold til sin rolle som atlet. Det er det eneste, jeg vil sige, lyder modsvaret i podcasten.

Nu 37-årige Mathias Månsson lagde skøjterne på hylden for et par år siden, og har siden været cheftræner i den svenske Division 2 for Kovlands IF.