Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Målmandsrokade i Esbjerg: Søgaard hentes hjem mens Kaarlehto tager afsked

Esbjerg Energy henter Mads Søgaard hjem på en lejeaftale og ophæver samtidig samarbejdet med Karolus Kaarlehto.

Af

Esbjerg Energy har i dag præsenteret store nyheder.

Klubben har foretaget noget af en målmandsrokade i form af en ny tilgang og en afgang.

19-årige Mads Søgaard hentes hjem på en lejeaftale, mens finske Karolus Kaarlehto tager afsked med klubben.

Karolus Kaarlehto har været backup til Thomas Lillie i løbet af denne sæson, men den rolle overtager Mads Søgaard.

Formand i Esbjerg Energy er meget tilfreds med den nye tilgang af Mads Søgaard, der kommer til klubben på en lejeaftale med canadiske Medicine Hat Tigers, der spiller i WHL. 

- Med Mads Søgaard henter vi en talentfuld målmand, der kender Esbjerg og Energy-organisationen. Vi har et godt indtryk af Mads fra tiden i Esbjerg og kender hans talent. Derfor er det med stor glæde, vi kan knytte ham til truppen, lyder det fra Energy-formanden.

Klubben har været tilfreds med indsatsen fra finske Karolus Kaarlehto, men en tilgang af Mads Søgaard betyder, at der er længere udsigter til spilletid. Derfor har de besluttet at gå hvert til sit.

- Jeg vil gerne takke Karolus Kaarlehto for samarbejdet i de forgangne måneder og ønsker ham alt godt fremover. Vi har haft en dialog og har sammen fundet ud af, at det er bedst, at samarbejdet ophører. Det drager vi konsekvensen af, forklarer Energy-formanden.

Mads Søgaard er født og opvokset i Aalborg, hvor han spillede indtil, han skiftede til det vestjyske. En sæson i Esbjerg var nok til at sende den talentfulde målmand til udlandet.

Efter sæsonen i Esbjerg skiftede han til Austin Bruins i NAHL. I de to seneste sæsoner har den to meter høje målmand repræsenteret Medicine Hat Tigers i WHL. Mads Søgaard er draftet af Ottawa Senators.