Vi kan se at du anvender AdBlock til at skjule reklamer på vores site. Vi håber at du vil overveje at tillade reklamer på vores site, så vi fortsat kan skabe masser indhold af høj kvalitet til dig.

Template for Oddset widget

Metal Ligaens skuffelser: 5 spillere der har produceret for lidt

Foto af Aalborg Pirates TV

Fem spillere, der burde have produceret flere point i denne sæsons Metal Ligaen.

Af

Forventningerne har været store, men disse spillere skal tage et skridt op, hvis de skal leve op til deres ry og rygte. Fem navne, der har skuffet os en smule (eller meget) hidtil i denne sæson. 

01. Brodie Dupont, Herning (5+1) 6 point i 17 kampe 
Købt ind som topimport for Herning direkte fra den stærke EBEL-liga, hvor han producerede flot for Dornbirn i sidste sæson. En notorisk pointmaskine, der er startet tungt og uskarpt hos Blue Fox. En assist i 17 kampe er en fadæse for en mand, der kommer i så mange gunstige situationer i offensiv zone.

02. Jesse-James Mychan, Esbjerg (3+4) 7 point i 14 kampe
Mål i godt hver femte kamp og bare 0,50 point per kamp er ikke godt nok for manden, der skulle være en af Esbjergs absolutte top-spillere. Målene kommer i stimer og dem har der været for få af indtil videre for canadieren.

03. Kirill Kabanov, Aalborg (3+6) 9 point i 16 kampe
Vi forventer meget af Kabanov og derfor er han med her. Tre mål i 16 kampe er for lidt for en spiller af hans kaliber. Der er fem af Aalborgs øvrige offensive spillere, der har flere point end Kabanov på nuværende tidspunkt.

04. Yannick Vedel, Odense (1+3) 4 point i 17 kampe
Vedel har skuffet i denne sæson. Bare et mål i 17 kampe. Otte Odense-spillere har lavet flere point end ham og det er meget uvant for en af ligaens hurtigste spillere, der plejer at være hyperfarlig på omstillinger og i special teams.

05. MacGregor Sharp, SønderjyskE (2+5) 7 point i 13 kampe
Snittede langt over et point per kamp i sin tid i Italien og 0,68 i sine næsten 250 kampe i den stærke, østrigske EBEL. I Danmark rammer Sharp blot 0,58 indtil nu og to mål i 13 kampe er ganske enkelt for lidt. Canadieren skal blive bedre, hvis SønderjyskE skal kunne regne med ham som en afgørende offensivspiller.

LÆS OGSÅ: POWER RANKING: Tæt parløb i toppen, Odense isoleret i bunden

LÆS OGSÅ: Rungsted opgiver Final 4-værstsskab: Foræring til Aalborg?